Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapatának játékosai fényűző karácsonyi bulit tartanak néhány nappal szenteste előtt, a főszervező a válogatott védő, Rio Ferdinand.

A december 17-ei összejövetelre - amire egy nappal a Liverpool elleni rangadót követően kerül sor - négyezer font (majdnem másfél millió forint) a belépő.

A parti egyik alapszabálya, hogy a feleségeket és a barátnőket otthon kell hagyni, akárcsak a mobiltelefonokat, ezzel elkerülendő az esetleges kompromittáló fotók készítését.

A Daily Mirror című brit bulvárlap már a teljes programot is közölte: először egy manchesteri étteremben ebédelnek a játékosok, majd a kaszinó következik, a játéktermet Ferdinand három órára bérelte ki.

Ezt követően a Boutique nevű sztriptízbárban folytatják a mulatozást, ahol nyolc biztonsági őr és száz lenge öltözetű hölgy társaságában töltik el az időt.

A parti a Great John Street Hotelben zárul, melynek összes lakosztályát lefoglalták, így ott erre a napra már nem is lehet szobát bérelni.

Sir Alex Ferguson vezetőedző nem támogatja ugyan az ötletet, mégsem tiltja el játékosait a csapatbulitól, csak arra kéri őket, ne csináljanak semmi ostobaságot.