Vágólapra másolva!
Németh Krisztián harmadik meccsét játszotta a Liverpool tartalékcsapatában, és már az ötödik gólját szerezte. A január 5-én 19. születésnapját ünneplő csatárról ódákat zengenek az angliai szakemberek.

Németh Krisztián bő két hete kapta meg először a lehetőséget, hogy a Liverpool tartalékbajnokiján bizonyíthasson, és első két mérkőzésén szerzett négy találatával jelezte, hogy jó lesz odafigyelni rá a jövőben (az Everton és a Manchester City ellen egyaránt duplázott).

Első meccsei után edzői is elismerően nyilatkoztak a támadóról, született tehetségnek, és a klub egyik legnagyobb tehetségének titulálták.

Németh - az mlsz.hu írása szerint - harmadik meccsén sem okozott csalódást, ezúttal már kellő önbizalommal lépett pályára, ami meglátszott a teljesítményén is. A Middlesbrough elleni, 4-0-s Liverpool-sikerrel végződött találkozón egy hatalmas, távoli találattal és egy gólpasszal járult hozzá a győzelemhez, de ezen kívül is rengeteg ígéretes megmozdulása volt, a mezőny egyik legjobb teljesítményét nyújtotta.

http://www.youtube.com/v/GFhJbnOdmfw&rel=1


A Liverpool hivatalos honlapja úgy fogalmaz: amióta a magyar csatár bekerült a csapatba, a gárda fölénye már gólokban is megmutatkozik, és ez egyértelműen Németh Krisztián remek teljesítményének pozitív hatása.