Vágólapra másolva!
Három és fél évvel meghosszabbította szerződését a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő RSC Anderlechttel Juhász Roland. A magyar válogatott védőnek az új kontraktusa 2011-ben jár le.

A klub a honlapján méltatja a fiatal futballistát, emlékeztet arra, hogy Juhász 2005 augusztusában érkezett a brüsszeli csapathoz, s az azóta eltelt időszakban a védelem stabil, megbízható tagjává vált. A magyar futballista 45 bajnoki, öt hazai kupa- és 15 nemzetközi kupamérkőzést játszott alakulatával.

"Hosszas gondolkodás és tárgyalások után dőlt el, hogy még idén, ráadásul a karácsonyi ünnepek előtt aláírom az új szerződésemet, ami 2011-ig köt a klubhoz" - nyilatkozott a 24 éves Juhász a pepsifoci.hu-nak. "Úgy is mondhatom, hogy az Anderlechttel megajándékoztuk egymást karácsonyra, hiszen érzésem szerint most mindkét fél elégedett, én legalábbis mindenképpen. Jó érzés, hogy egy komoly, nemzetközileg is jegyzett klub ilyen hosszú távon számít rám. Amikor idekerültem az volt a célom, hogy megálljam a helyemet éveken keresztül, és azt hiszem, a mostani szerződés bizonyítja, hogy ez sikerült. Voltak érdeklődők máshonnan is, de úgy vélem, ráérek később is váltani, hiszen itt jól érzem magam, ráadásul meg is becsülnek, ami a szerződésem kondícióiban is meglátszik."