Vágólapra másolva!
 

A Tottenham Hotspur védője, Anthony Gardner a Birmingham Citybe tart. A Fulham FC a Watford FC csatárával, Marlon Kinggel erősítene.

A Borussia Dortmund érdeklődik a Paris Saint-Germain argentin középpályása, Marcelo Gallardo iránt. A Girondins Bordeaux kolumbiai csatára, Edixon Perea kölcsönbe a brazil Grémióba került. A Paris Saint-Germain legújabb kiszemeltje az Olympique Marseille középpályása, Karim Ziani.

A Juventus FC által az Empolinak kölcsönadott középpályás, Claudio Marchisio már januárban visszatérhet a torinóiakhoz.

A Real Betisnél a minap szerződést bontott svájci középpályást, Johan Vogelt a Lazióval hozták kapcsolatba. A Boca Juniors argentin középpályását, Eber Banegát a Valencia CF és a Juventus FC is csábítja. A Sahtar Donyeck román védőjét, Razvan Ratot a Valencia CF és a Sevilla FC is vinné.

A Plymouth Argyle menedzsere, Paul Sturrock szerint semmi valóságalapjuk nincsen azon magyarországi híreknek, melyek szerint Halmosi Péterért bejelentkezett volna a Wigan vagy a Wolverhampton, ellenben azt elismerte a tréner, hogy az utóbbi gárdánál parkolópályára került Rósa Dénes iránt az ő csapata élénken érdeklődik. A 30 éves középpályás képességeit januárban próbajáték során teszteli a Plymouth.

www.infosport-focivilag.hu