Vágólapra másolva!
Noha 2007-ben klubrekordot jelentő 84,5 millió eurót költött új játékosokra a Bayern München, várhatóan januárban további labdarúgók érkeznek a bajorokhoz.

Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern 22 millió eurót áldozna Goran Pandevre, a Lazio csatárára, akinek 2011-ig szól a szerződése a római csapatnál. A 24 éves macedón válogatott futballista ezt megerősítette a Gazzetta dello Sportnak, szerinte a két klub és ügynöke már a végleges megállapodás küszöbén áll.

Az angol lapok ugyanakkor arról cikkeznek, hogy a bolgár Dimitar Berbatov kerül a Bayernhez. Emil Dancsev, a 27 esztendős támadó ügynöke arról beszélt, hogy pártfogoltja Németországban egyetlen klubban lenne hajlandó játszani, az pedig a Bayern, mivel most már szeretne egy nagy trófeát elhódítani.

Berbatov korábban futballozott Németországban, 2006 nyarán 16,5 millió euróért került a Bayer Leverkusentől jelenlegi csapatához, az angol Tottenham Hotspurhöz. A Bayern vezetése még decemberben bejelentette, hogy 12,3 millió euróért leigazolta a Sao Paulo tehetségét, a 18 éves Brenót.