Vágólapra másolva!
Az angol Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers három játékost, Gera Zoltánt, Paul Robinsont és Bobo Baldét is szeretné leigazolni.

A Daily Mirror című szigetországi napilap szerint az első számú kiszemelt a Celtic Glasgowban szereplő Balde, hiszen Gary Megson vezetőedző leginkább a hátsó alakulatot szeretné megerősíteni.

A lap információ szerint a West Bromwich Albion magyar válogatott középpályásáért, valamint csapattársáért összesen három és fél millió fontot adna a Bolton.

A másodosztályú Leicester City egyből három magyart igazolna: az MTK-s Bori Gábor hajszálnyira van a szerződtetéstől, az Olimpiakosz futballistája, Laczkó Zsolt pedig már alá is írta kölcsönszerződését, míg jó esély van arra, hogy a gárda szintén leigazolja a sunderlandi Fülöp Mártont, aki az elmúlt hónapokban kölcsönben szerepelt - parádésan - a Leicesterben.

Forrás: [origo]

Az exfradista Laczkó Zsolt is Angliában kötött ki

A válogatott kapuvédőért a setantasports.com szerint egymillió fontot fizetne a City, ám az élvonalbeli Sunderland hárommilliót kér érte. Ezt sokallja a Leicester-menedzser Iain Holloway: "Nagy probléma, hogy ilyen sok pénzt kérnek a klubok egy jó kapusokért. Talán Roy Keane (a Sunderland menedzsere - a szerk.) azért kér hárommilliót érte, mert kilencet fizetett egy másik hálóőrért, Craig Gordonért. Emberek, Márton nagyon jó kapus, de ennyit azért még nem ér!"

Érdekesség, hogy Fülöpöt annak idején 500 ezer fontért vette meg a Sunderland a Tottenhamtől.