Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, sem Bölöni László, sem Tornyi Barnabás nem áll a Magyar Labdarúgó-szövetség szolgálatába. Kistelekei István MLSZ-elnök ezekben a napokban a szövetségi kapitány és a futballfejlesztési igazgató posztjára keresi a megfelelő embert, ám egyik szakemberrel folytatott tárgyalásai sem vezettek eredményre.

"A szövetségi kapitány személyéről folyamatosan zajlanak a tárgyalások, erre a posztra az MLSZ konkrét ajánlatot még senkinek nem tett" - fogalmazott a szövetség honlapján Kisteleki, aki a sportnapilapnak azt mondta, mintegy húsz jelöltje van a nemzeti csapat irányítására.

Várhidi Péter szerződése december 31-én lejárt, a szövetség január 15-i elnökségi ülésén dönt arról, hogy a jövőben ki legyen a kapitány.

"Futballfejlesztési igazgatóként eddig ketten jöttek szóba. Amikor Bölöni Lászlót megkerestem, akkor ő egy más jellegű szerepvállalást tartott volna a maga számára elfogadhatónak, de jeleztem, hogy szövetségi kapitányként nem számítunk rá. Miután újabb egyeztetésre nem tudtunk sort keríteni, a vele való tárgyalásokat lezártnak tekintem."

Az igazgatói poszt másik jelöltje Tornyi Barnabás volt, ám miután a felek kölcsönösen vázolták elképzeléseiket, Kisteleki úgy döntött, nem tart igényt a szakember munkájára, így tovább folytatódik a keresés.