Vágólapra másolva!
 

Az FC Schalke 04 megszerezte a brazil Botafogo középpályását, Zé Robertót. Az Olympique Lyon algériai balhátvédje, Nadir Belhadzs az RC Lens-ba került kölcsönbe. Az AS Monaco érdeklődik a Newcastle United török középpályása, Emre Belözoglu iránt.

A Stade Rennes svéd védője, Erik Edman a szezon végeztével távozik a klubtól. A Manchester United fiatal északír védőjét, Johnny Evanst a Sunderland AFC vette kölcsön. A Borussia Dortmund leigazolta a Partizan Beograd védőjét, Antonio Rukavinát.

Az Eintracht Frankfurt japán csatára, Takahara Naohiro hazatért az Urava Red Diamondshoz. A VfL Wolfsburg kölcsönadta ghánai csatárát, Isaac Boakyét a másodosztályú FSV Mainznak. A Juventus FC védője, Domenico Criscito kölcsönbe a Genoához került.

A Sampdoria fiatal csatára, Salvatore Foti kölcsönben a másodosztályú FC Messinában folytatja. A Livorno leigazolta a brazil Náutico védőjét, Sidneyt, a Siena pedig az uruguayi River Plate csatárával, Richard Portával erősített.

A Liverpool FC kiszemeltje az RCD Mallorca venezuelai középpályása, Juan Arango. A Real Betis brazil csatárát, Rafael Sóbist a Grémio csábítaná haza.

Visszatér a német Bundesligába a cseh válogatott Jan Koller, aki az 1. FC Nürnbergben folytatja a pályafutását - jelentette az MTI. A Borussia Dortmundban is megfordult, 34 éves támadó az AS Monacótól érkezik a kiesés ellen küzdő frankföldi gárdához. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, azt azonban tudni lehet, hogy Koller 2010. június 30-ig kötelezte el magát az UEFA-kupában is érdekelt klubhoz.