Vágólapra másolva!
A Sheffield United hivatalos honlapja szerint április elejére már végleg kialakul, milyen stáb segíti a Ferencváros labdarúgócsapatának munkáját.

A hírek szerint a klub első embere, Terry Robinson lesz az FTC zRt. Elnöke, de vele együtt érkezik a sheffieldi honlapon "chief executive" megjelöléssel szereplő vezérigazgató, Jason Rockett is, akinek a jövőbeli feladatok előkészítése (többek között az új stadion megtervezése) lesz a fő munkája.

A klub egykori csatára, Bobby Davison edzői tanácsadó lesz - kérdés, mennyire függ majd Csank János vezetőedző munkája az ő szerepvállalásától.

A klub honlapja szerint négy elefántcsontparti labdarúgó érkezése is várható a szintén sheffieldi tulajdonban lévő kínai Chengdu Blades együttesétől.


Internetes forrásokban ugyan egyelőre csak két afrikai játékosra leltünk a kínai keretben, így várhatóan nem tévedünk nagyot, ha azt írjuk, Kourouma Mohamed Lamine és Sourae Sekou Tidiane ott van a kiszemeltek között.

Jovánczai távozik az Üllői útról
A 100%Fradi információi szerint Jovánczai Zoltán szerdán felbontotta a szerződését a Ferencvárossal. A támadó 2005 nyarán szerződött az Üllői útra, első szezonjában a csapat házi gólkirálya lett, az utóbbi időben sérülése miatt kevesebb játéklehetőséghez jutott.
Jovánczai a Vasashoz igazol, amellyel várhatóan két éves szerződést köt, csütörtöktől már csatlakozik új csapatához.