Vágólapra másolva!
Még a hét elején csapott össze egymással az angol tartalékbajnokságban a Newcastle United és az FC Liverpool, s a 0-0-ra végződött meccsen négy magyar játékos is a pályán volt.

A hazai együttesben kezdő volt a Zalaegerszegtől nemrég megszerzett védő, Kádár Tamás, míg a vendégcsapat kapuját Gulácsi Péter őrizte, Németh Krisztián végigjátszotta a 90 percet, a sérüléséből nemrég felépült Simon Andrást pedig a 85. percben cserélte be edzője.

A találkozó főszereplője Németh Krisztián volt, aki nem klasszikus ékként szerepelt, hanem amolyan irányító "fazonszabász" poszton játszott. Bár nem játszott hiba nélkül, többször pazar megoldással hozta helyzetbe játékostársait, s a gólszerzéstől sem állt távol, lőtt például egy kapufát. Egy alkalommal Kádár Tamással is különcsatázott egy nagyot a hazai kapu előtt.

Az összefoglaló végén az angol riporterek is dicsérték az egykori MTK-s csatártehetséget.

A mérkőzést 1513 néző tekintette meg a St. James Parkban, s - a nufc.com szerint - a helyszínen tekintette meg a találkozót Kevin Keegan, a Szarkák menedzsere. A Newcastle játékosai örülhetnek a pontszerzésnek, hiszen a 'Pool hatmeccses győzelmi szériáját szakították meg.

Angol tartalékbajnoki:
Newcastle - Liverpool 0-0
Newcastle: Forster - Morris, Kádár, Doninger, Edgar, Tozer, Godsmark (Lough, 76.), Troisi, Donaldson, Baheng, Marwood.
Liverpool: Gulácsi - Darby, Insua, Dominguez, Huth, Plessis, Crowther (Bruna, 75.), Flynn, Brouwer (Simon, 85.), Németh K., Putterill (Kelly, 62.).

Remek Németh-megmozdulások a találkozóról: