Vágólapra másolva!
Benyújtotta lemondását Javier Irureta, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza öt hete kinevezett vezetőedzője.

A szakember a vasárnapi, Levantétől elszenvedett 2-1-es vereség hatására döntött a távozás mellett, ez volt a csapat negyedik kudarca sorozatban. A zaragozai gárda jelenleg a 17. helyen áll a Primera Divisiónban. A klub vezetői egyelőre nem kommentálták a január 23-án kinevezett Irureta lemondását.

Sérülés miatt több hétig nem játszhat Arjen Robben, a Real Madrid holland labdarúgója. A válogatott futballista a szombati, Recreativo Huelva (3-2) elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést Quique Alvarez kemény belépője nyomán. Robben így a szerdai, AS Roma elleni BL-nyolcaddöntő visszavágón sem léphet pályára.

Elvesztette a saját klubja ellen indított pert David Albelda, a Valencia labdarúgója. A 30 éves középpályás azért fordult a bírósághoz, mert a klub nem hajlandó felbontani 2011-ig szóló szerződését azt követően, hogy Ronald Koeman, az együttes október végén kinevezett vezetőedzője decemberben kitette őt az első csapat keretéből és azóta egyetlen mérkőzésen sem léphetett pályára.

Albelda - aki a szerződés felbontása mellett 60 millió eurós lelépési díjat is szeretett volna kapni - a téli átigazolási szezonban akart klubot váltani, ám a vezetők "lehetetlen", összeget kértek érte. A védekező középpályás így továbbra sem igazolhat új csapatba és ezzel kérdésessé vált, hogy ott lehet-e a spanyol válogatottban a júniusi Európa-bajnokságon.