Vágólapra másolva!
A Győr biztosan nyert otthon a Siófok ellen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában, így már 17 meccs óta veretlen a bajnokságban. A szombati nap rangadóján a ZTE nagy felzárkózási lehetőséget szalasztott el, miután hazai pályán 1-0-s vezetésről végül kikapott a címvédő Debrecentől. A Lokival azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel áll a Honvéd, amely tavasszal először nyert a pályán (a Sopron ellen már megkapta a 3 pontot), az új címert avató kispestiek a Paksot gyűrték le 2-1-re. Hajrágóllal hozta el a pontokat a Fáy utcából a Fehérvár, a kiesésre ítélt Tatabánya pedig szinte végig emberhátrányban játszva is remizett a REAC-cal.

Soproni Liga, 19. forduló:
Győri ETO FC - BFC Siófok 4-1 (1-0)
Győr, 4000 néző, V: Sápi
Győr: Stevanovic - Nikolov, Stark, Supic, Völgyi - Dudás (Pákolicz 73.), Jäkl, Józsi, Koltai (Varga L. 84.) - Brnovic, Tokody (Eugene 81.).
Siófok: Hegedűs - Ambrus, Csóka, Forgács, László - Csopaki (Homonyik 69.), Sütő (Bonifert, 46.), Tusori (Kozmor 80.), Melczer - Magasföldi, Gajda.
gól: Völgyi (26.), Dudás (52.), Koltai (65.), Brnovic (91.), illetve Csopaki (54.)
sárga lap: Völgyi (33.), Nikolov (58.)

Az első félidőben végig a hazaiak irányítottak. Az ETO több helyzetet dolgozott ki és ezek közül egyet értékesített is, így megérdemelten vezetett.

Szünet után 2-1-es győri vezetésnél Csopaki a felső lécre lőtte a Siófok javára megítélt büntetőt.

Ezt követően érvényesült a győriek nagyobb tudása, s végül magabiztos győzelmet arattak.

Az ETO ezzel a bajnokságban sorrendben 17. alkalommal maradt veretlen.