Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán legyőzte a Vác csapatát a labdarúgó NB II. 19. fordulójának pénteki mérkőzésén.

A Keleti csoportban a forduló előtt harmadik fővárosi együttes 7500 néző előtt nyert negyedik helyen álló riválisa ellen az angol légiós, Paul Shaw góljával.

Csank János és Verebes József az FTC honlapján értékelte a találkozót: "Egy jó dolog van eddig a tavaszban: eddig minden pontot megszereztünk" - mondta Csank János. "A minőség terén volna még hova előrelépni, de megint csak ugyanazokat a hibákat követjük el, mint eddig. Aki eddig rosszul passzolt, az most is azt csinálta, aki eddig se futott, az most se futott, így nem lehet jobban játszani.

Edzői értékelés képekben:


Megmondom őszintén, ez nagyon nincs ínyemre. Talán ha Shaw belövi a második ziccerét, megint felolódódott volna a görcs a csapatban. Összességében azzal vagyok elégedett, hogy mi irányítottuk a meccset, és hogy begyűjtöttük a három pontot, a győzelmi kényszerben ez a legfontosabb."

"A játékosaim ma lettek felnőtt futballisták" - mondta Verebes József, a Vác edzője. "Karrierjük egy nagy állomásához érkeztek, hogy ilyen hangulatban, a Fradi-pályán meccselhettek. Éppen ezért csalódott sem vagyok a vereség miatt, örülök, hogy a játékosaim részesei lehettek ennek.

Lisztes Krisztián és Vén Gábor is megszólalt a lefújás után:


Talán kis szerencsével pontot szerezhettünk volna, hiszen voltak veszélyes lövési kísérleteink, de egyáltalán nem vagyok elégedetlen, mert egy hajtós meccset játszott a Ferencvárossal a fiatalokból álló csapatom."

NB II, Keleti csoport:
Ferencváros - Vác-Újbuda 1-0 (1-0)
gól:
Shaw (29.)