Vágólapra másolva!
A Debrecen idegenben három góllal nyert az NB II Nyugati csoportjában szereplő Integrál-DAC ellen a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:
Integrál-DAC - DVSC-TEVA 1-4 (1-1)
Győr, 400 néző
v.: Király
Integrál-DAC: Deli - Pásztor, Szabadfi (Hegedűs, 22.), Bisoye (Töltősi, 57.), Présinger - Csikós, Szűcs L. (Müller, 69.), Ludánszki, Fleischacker - Bali, Laki.
DVSC: Balogh J. - Nagy Z., Máté P., Szűcs, Fodor - Huszák, Demjén, Leandro (Szakály P., 59.), Rezes - Kouemaha (Spitzmüller, 72.), Rudolf (Szilágyi P., 65.)
gól: Laki (24.), illetve Rudolf (16., 48.), Kouemaha (67.), Demjén (76., 11-esből)
sárga lap: Leandro (28.), Ludánszki (89.)
piros lap: Fleischacker (81.)

A kezdettől fogva nyomás alatt tartotta a főleg fiatalokkal felálló Debrecen a házigazdát, amely a 16. percig bírta, ekkor Szabadfi fején csúszott meg egy előreívelt labda, amelyet Rudolf szépen tett maga elé, majd elpasszolta a kapus mellett (0-1).

Hamar válaszolt azonban az egykori Loki-tréner, Szentes Lázár irányította győri csapat, egy szabadrúgásnál Bali Mátét és Baloghot megelőzve felfejelte a labdát a levegőbe, Laki volt a legszemfülesebb, és három lépésről a hálóba stukkolt (1-1).

Mindössze három perc telt el a második játékrészből, amikor egy védelmi hibát megbüntetett a vendégcsapat, Bisoye adta röviden a labdát, Rudolf pedig Deli lába között pöckölt a kapuba (1-2).

Forrás: MTI

Csak Demjén (balra) borult fel, a papírforma nem

Az utóbbi hetekben a gólokkal hadilábon álló Kouemaha is betalált a második félidő közepén, a kameruni légiós a DAC térfelének közepén szerzett labdát, két védőt is kicselezett, majd betört a 16-oson belülre, és szépen emelte át a labdát az eléfekvő kapus fölött (1-3).

Az utolsó negyedóra kezdetén a kapujából rossz ütemben kilépő Deli borította fel Szilágyit, a büntetőt Demjén értékesítette, így a Loki 4-1-re nyert, a visszavágót szinte csak az előírás miatt kell majd lejátszani.

kedden játszották:
Budapest Honvéd - Gabona Trans Kaposvár 4-0 (1-0)

A visszavágókat jövő kedden, illetve szerdán rendezik.