Vágólapra másolva!
Waltner Róbert találataival fordított a ZTE FC a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A támadó találatainak köszönhetően egyedül vezeti a góllövőlistát. A mérkőzés a viharos időjárás és villámlás miatt 12 perc késéssel kezdődött.

Soproni Liga, 24. forduló:
ZTE FC - Budapest Honvéd 2-1 (0-1)
Zalaegerszeg, 1000 néző
v.: Vad II
ZTE: Vlaszák (Pogacsics, 41.) - Polgár, Botis, Miljatovic, Vulin - Zatara (Tóth Z., 42.), Davidov (Pekic, 80.), Molnár B., Balázs - Waltner, Meyé.
Honvéd: Borel - Takács Á., Benjamin, Smiljanic, Vincze Z. - Dobos, Genito, Bárányos, Ivancsics (Diego, 57.) - Hercegfalvi, Abass (Koós, 57.)
gól: Waltner (73., 87.), illetve Abass (35.)
sárga lap: Meyé (16.), Miljatovic (19.), Molnár (36.), Botis (60.), illetve Benjamin (3.), Koós (84.)

Az első 45 percben végig a Honvéd uralta a játékot, a ZTE-nek csak felvillanásai voltak. A vendég együttes több helyzetéből egyet kihasznált és megérdemelten vezetett. A gólnál a Molnárral és Hercegfalvival ütköző Vlaszák megsérült, és így a hazaiak még a szünet előtt kapust cseréltek.

A fordulás után nagy lendülettel kezdett a ZTE, egy darabig meddőnek bizonyult a hazaiak mezőnyfölénye, de Borel kapus óriási hibáját (a német kapus kiejtett a kezéből egy már megfogott labdát, így Waltner az üres kapuig gyalogolhatott) követően előbb egyenlített a zalaegerszegi gárda, majd a hajrában megfordította a mérkőzést.