Vágólapra másolva!
A labdarúgó Intertotó-kupa 3. fordulójának visszavágóján a német VfB Stuttgart hosszabbításban búcsúztatta az orosz Szaturn Moszkvát.

Szintén diadalnak örülhettek a svéd Elfsborg IF és a norvég Rosenborg játékosai és szurkolói - előbbi együttes a lett Rigát, utóbbi a holland NAC Bredát búcsúztatta. A párharcok továbbjutói az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában folytatják szereplésüket.

A Budapest Honvéd is egy lépésre volt a kupasikertől, ám az ausztriai 0-0 után a Sturm Graz 2-1-re nyert Magyarországon - egy olyan meccsen, amelyről főleg a letartóztatások és az erőszak miatt fognak még sokáig beszélni...

(Zokniba tett biliárdgolyóval ütötték az embereket a magyar biztonsági őrök Budapesten - állítják az osztrák szurkolókat kísérő biztonságiak. A BRFK még elemzi az eseményekről készült felvételeket. A Sturm Graz és a Honvéd mérkőzése előtt és alatt kitört verekedések során a rendőrség három osztrák vendégszurkolót állított elő, kilenc drukker kórházba került. Bővebben itt olvashat az esetről!)

Az Intertotó-kupa 47 évvel létrejötte után megszűnik, az utolsó találkozót a Stuttgart és a Szaturn vívta.

Intertotó-kupa, 3. forduló, visszavágók:
VfB Stuttgart (német) - Szaturn Moszkva (orosz) 3-0 (0-0, 1-0) - hosszabbítás után
Továbbjutott:
a Stuttgart, 3-1-es összesítéssel

FK Riga (lett) - Elfsborg IF (svéd) 0-0
tj.:
az Elfsborg, 1-0-val

Rosenborg (norvég) - NAC Breda (holland) 2-0 (1-0)
tj.:
a Rosenborg, 2-1-gyel.