Vágólapra másolva!
A Paks Tököli Attila két góljával nyert az újonc, története során első alkalommal az élvonalban szereplő Kecskemét otthonában a labdarúgó Soproni Liga első fordulójában.

Soproni Liga, 1. forduló:
Kecskeméti TE-ERECO - Paksi FC 1-2 (1-1)
Kecskemét, 5000 néző
v: Solymosi
Kecskeméti TE-ERECO: Mitrovic - Schindler, Lovric, Grkinic, Koszó - Csordás, Savic, Cukic, Yannick - Montvai (Balázs, 86.), Kormos (Koncz, 65.)
Paks FC: Kovács A. - Kriston (Vári, 60.), Éger, Horváth, Hanák - Heffler, Kiss T. (Sipeki, 74.), Böde, Báló - Tököli, Márkus (Buzás, 65.)
gól: Csordás (14., 11-esből), illetve Tököli (2., 89.)
sárga lap: Koszó (37.) Cukic (39.) illetve Kriston (3.), Báló (30.)

A vasárnapi születésnapi bulin megevett romlott sütemény okozta gyomorrontás miatt nem változtatott a Kecskeméti TE-ERECO tervezett kezdőcsapatán Tomislav Sivic edző, de a játékosok teljesítményén meglátszott, hogy páran csak négy órával a mérkőzés előtt jöttek ki a kórházból.

A történetük első élvonalbeli meccsét játszó hazaiak számára rosszul indult a mérkőzés, mert a második percben Márkus hosszú átadását az egyedül maradt Tököli tíz méterről a hálóba passzolta. A kecskemétiek egyenlítő gólját Csordás Csaba lőtte 11-esből.

A második félidőben enyhe kecskeméti mezőnyfőlény után a találkozó végén Tököli ismét megvillant, és a bizonytalan védők között megszerezte a Paksi FC győzelmét jelentő gólját.

A forduló zárómeccse:
kedd:
Budapest Honvéd - Vasas 20