Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megerősítette, nem hagyja el a Manchester United labdarúgócsapatát Cristiano Ronaldo. A hónapok óta húzódó átigazolási ügy úgy tűnik, megoldódik, a portugál csillag ugyanis úgy nyilatkozott, beszélve Sir Alex Fergusonnal a maradás mellett döntött.

Nehéz belelátni a Manchester United, Real Madrid, Cristiano Ronaldo háromszög gondolatmenetébe. A hetek, hónapok óta távozni kívánó portugál középpályás csütörtökön a portugál Publicónak kijelentette, mégsem igazol a Real Madridhoz.

"Sir Alex Ferguson meghallgatta az érveimet, én is az ő véleményét, s úgy döntöttem, mindkét fél részére az a legjobb, ha maradok. Ezért megerősítem, a következő szezonban is a Manchester Unitedben futballozom. Mielőtt még a pletykák elterjednek, s azt sugallják, hogy akaratom ellenére cselekszem, így tisztázni szeretném: aki mást mond vagy ír, hazudik."

Az MU portugál csatáráért legutóbb 85 millió eurót kínált a Real Madrid. A portugál válogatott szélsőnek négy év múlva jár le a szerződése az angol klubnál, októberig azonban bokasérülése miatt nem léphet pályára