Vágólapra másolva!
A Chelsea labdarúgócsapatának vezetői szerint két napon belül sikerül szerződtetniük Robinhót, a Real Madrid brazil támadóját.

A hírt szerdán közölte a Sky Sports News a londoni klub sportigazgatójára, Peter Kenyonra hivatkozva. A brazil válogatott csatár klubcseréje hosszú ideje húzódik és komoly indulatokat váltott ki, elsősorban madridi oldalon: a Real nem akarta eladni egyik legjobbját, ám miután Robinho több nyilatkozatában jelezte, szeretne Londonba költözni a spanyol fővárosból, a madridi vezetők és szurkolók ellene fordultak.

Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke még a hétvégén úgy fogalmazott, hogy Robinho tiszteletlen volt a csapattal szemben és kérte a spanyol gárdát, hogy egyeztessen a részletekről a londoniakkal.

Brit médiaértesülések szerint a Chelsea 36 millió eurót fizethet a brazil csatárért, akinek jelenlegi szerződése 2010-ig szól. A kontraktus záradéka szerint a Robinhót leigazolni akaró klubnak kivásárlási árként 150 millió eurónak megfelelő összeget kellene fizetnie a Realnak, ám ennek nincsen realitása.