Vágólapra másolva!
Bejelentette visszavonulását Jimmy Floyd Hasselbaink, a hollandok 23-szoros válogatott labdarúgója. Tomasz Kuszczak két évvel meghosszabbította szerződését az angol Premier League-ben címvédő Manchester Uniteddel.

A 36 éves Hasselbaink - aki edzői karrierbe kezd Angliában - utolsó idényét a walesi Cardiff Cityben töltötte, amely azonban nem kívánta meghosszabbítani szerződését.

A Premier League kétszeres gólkirálya (1999, 2001) érdekes módon sosem szerepelt hazájának élvonalában, e helyett a portugál Boavistában, a spanyol Atlético Madridban, az angol Middlesbrough-ban, Charltonban, Leedsben és Chelsea-ben légióskodott.

Néhány Hasselbaink-gól a javából:

http://www.youtube.com/v/Qi8RIcBgR-w&hl=en&fs=1


Tomasz Kuszczak két évvel meghosszabbította szerződését a Manchester Uniteddel. A 26 éves lengyel kapus 2006-ban került a MU-hoz a West Bromwich Albiontól, s akkor 2010-ig szóló kontraktust írt alá.

"Nehéz magas színvonalat képviselő hálóőröket találni. Mi hárommal is rendelkezünk a legjobbak közül. Tomasz szerződésének meghosszabbításával még inkább konszolidálódott a helyzetünk" - értékelte a megállapodást Sir Alex Ferguson vezetőedző.

Jelenleg a holland Edwin van der Sar az első számú kapus, Kuszczak mellett még a MU alkalmazásában áll az egyszeres angol válogatott Ben Foster is.