Vágólapra másolva!
Gregory Coupet, a nemzeti együttes volt kapusa diktátornak nevezte Raymond Domenechet, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

"A játékosok nem mondhatják el a véleményüket, pórázon tartják őket, a válogatottnál diktatúra van, semmit sem lehet megbeszélni" - mondta Coupet a France Football című magazinnak adott interjújában.

"Én nyugodtan beszélhetek, hiszen már nem vagyok tagja a csapatnak. A szövetség irányítóinak és a szakmai stáb tagjainak is tükörbe kellene nézniük. Azért szomorú ez a helyzet, mert ez a csapat sokkal többre lenne képes, ha nyugodt légkörben tudna dolgozni. Domenech szórakozik a futballistákkal és az ígéreteit sem tartja be."

Forrás: AFP

A 35 éves Coupet a nyári osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon elsőszámú kapusa volt a nemzeti együttesnek, a kontinenstorna után elveszítette ezt a pozíciót, a cserekapus szerepét pedig nem vállalta.

Coupet hét bajnoki címet nyert az Olympique Lyonnal, idén nyáron Spanyolországba szerződött, ahol jelenleg az Atlético Madrid hálóőre.