Vágólapra másolva!
A következő szezonban is a Manchester Unitednél futballozik tovább Cristiano Ronaldo. Legalábbis így nyilatkozott a madridi Marca vasárnapi számában közölt interjúban az MU portugál támadója, aki bár a nyáron erősen elvágyódott a klubtól, azóta viszont ráébredt, hogy testileg-lelkileg a Vörös Ördögökhöz tartozik. 

Egész nyáron keresztül húzódott Cristiano Ronaldo átigazolási szappanoperája, a portugál szélsőt a Real Madrid szerette volna megszerezni, ám végül nem tudott olyan összeget ajánlani, amiért a Manchester lemondott volna első számú klasszisáról. Habár Ronaldo ezalatt többször is kijelenetette, hogy Madridban képzeli el jövőt - egy ízben még rabszolgának is nevezte magát, amiért nem focizhat ott, ahol szeretne - most azt hangoztatja, hogy jó döntést hozott, amikor angol csapata mellett tette le a voksát a királyi gárda helyett.

A 23 éves játékos azt ugyan elismerte a spanyol sportnapilapnak, hogy komolyan megfordult a fejében a klubváltás, de azt állítja, hogy aztán tárgyalásai a Manchester vezetőedzőjével, Sir Alex Fergusonnal megváltoztatták a véleményét. "Ráébredtem, hogy én a Manchester United játékosa vagyok, és most úgy gondolom, hogy a következő idényre is itt fogok maradni. Július 14-i találkozóm Fergusonnal döntötte el, hogy nem megyek Madridba. Megértettem, az a legjobb mindenkinek, ha maradok az Old Traffordon. Testileg-lelkileg a Vörös Ördögök játékosa vagyok" - mondta Ronaldo, aki egyelőre a legnagyobb eséllyel pályázik az idei Aranylabdára.