Vágólapra másolva!
Az Ajax elleni csúfos vereség (4-1) után egy héttel a PSV Eindhoven 4-0-ra legyőzte a Heracles csapatát a holland élvonalban, s a rangadón mellőzött Dzsudzsák Balázs a szombati összecsapáson góllal és gólpasszal jelezte, hogy nem érdemes őt kihagynia edzőjének.

A magyar válogatott szélső - a 32. percben - villámgyors elfutást követően remekül adott be középre a bal oldalról, az érkező Lazovicnak nem volt nehéz dolga, hogy megszerezze a harmadik PSV-gólt. Még az első félidőben alakította ki a végeredményt a nyírlugosi játékos: egy lendületes hazai támadás végén ballal, 13 méterről lőtt a léc alá.

Az éllovas AZ, NAC Breda (26-26 pont) duó mögött az Alkmaarban most vasárnap botló Ajax a harmadik helyen áll (25) a tabellán, negyedik a Groningen (23), és feljött az ötödik helyre az Eindhoven.

Dzsudzsákék szerdán 20.45-kor az Atlético Madrid otthonában BL-meccsen lépnek pályára - zárt kapuk mögött, de remélhetőleg a magyarral a kezdőcsapatban.

A Dzsudzsák-gólpassz 5:00-nél, a gól 6 percnél tekinthető meg, de érdemes megcsodálni Francisco Rodriguez bombagólját is 2:55-nél!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=doFxi1KfzfJZAlbE