Vágólapra másolva!
Az angol Blackburn futballcsapata a rossz szereplés miatt menesztette Paul Ince vezetőedzőt. A Rovers 17 forduló alatt mindössze három győzelmet aratott, és az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán.

Paul Ince nyáron érkezett a Blackburn csapatához, és azt a Mark Hughest váltotta, aki a Rovers kispadját a Manchester Cityére cserélte.

Bár a szezon jól indult a Blackburn számára, hiszen idegenben győzte le az Evertont, és a folytatásban két súlyos vereség (West Ham 4-1, Arsenal 4-0) után a Fulham és a Newcastle ellen is begyűjtötte a három pontot, de szeptember 27. óta nem sikerült meccset nyerni.

A tavalyi hetedik helyezés után alaposan kiverte a biztosítékot a vezetőség körében, hogy 17 forduló után a 19., azaz utolsó előtti helyen áll az együttes, így John Williams elnök Ince menesztése mellett döntött, miután egyeztetett az elnökségi tagokkal.

Az angol oldalak szerint a Blackburnt korábban már irányító Graeme Souness, valamint Sam Allardyce, Roberto Mancini és Alan Curbishley esélyes a megüresedett kispadra.