Vágólapra másolva!
Egervári Sándor, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO menesztett szakvezetője megdöbbent a róla szóló híreket hallva, amelyek szerint nemi szervet ábrázoló rajzot juttatott el a győri klub irányítóihoz.

A Bors című bulvárlap információja szerint különös módon búcsúzott a Győr vezetőitől a múlt héten menesztett Egervári Sándor. A mesteredző korábbi munkaadóitól egy papírlapra rajzolt hímtaggal köszönt el. A tréner közleményben reagált a vele kapcsolatban megjelent írásokra.

"Megdöbbenve hallottam a rólam külföldre eljutott híreket. Nem kívántam többet nyilatkozni a győri időszakomról, mint amennyit december elején a Nemzeti Sportban tettem, de mégsem szeretném szó nélkül hagyni a múlt héten rólam megjelent lejárató próbálkozásokat" - olvasható a levélben.

"Nem küldtem, nem címeztem levélben, faxon és nem juttattam el más által senkinek sem levelet, sem rajzot, így Tarsoly Csabának és Klement Tibornak sem!!!!! Az ezzel kapcsolatos lejáratásomra csak egy tényt szeretnék megjegyezni: az előző bajnokságban az utóbbi 20 év legsikeresebb évét zárta a Győri ETO...."

Egervári irányításával az elmúlt bajnokságot a harmadik helyen fejezték be a győriek. Jelenleg az ismételt nemzetközi kupaszereplést célzó elvárástól elmaradva a csapat a 13. pozíciót foglalja el a tabellán. A klub irányítói nem fogadták el Egervári beszámolóját az őszi idényről és menesztették a trénert.