Vágólapra másolva!
A ZF-Eger két góllal kikapott a Partizan Beograd otthonában a férfivízilabda Euroliga D csoportjának 4. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy már biztosan nem juthat be a legjobb nyolc közé, a Partizan és a Marseille-t tíz góllal legyőző Vasas pedig ott lesz a negyeddöntőben.

Euroliga, főtábla, D csoport, 4. forduló:
TEVA-VasasPlaket - CN Marseille (francia) 16-6 (5-1, 5-0, 4-1, 2-4 )
a magyar góldobók: Varga Dénes 4, Hosnyánszky 3, Tóth M., Kovács R., Kis G. 2-2, Steinmetz B., Varga Dániel, Kállay 1-1

Az idegenbeli 10-6-os siker után nyilvánvalóan csak az lehetett a kérdés, hogy a magyar bajnok mekkora különbséggel diadalmaskodik a hazai visszavágón. A D csoport leggyengébb együttese igazolta a papírformát, mert szó szerint nem zavart sok vizet a Komjádiban, ahol kellemes, teljesen edzőmeccs jellegű mérkőzésen az angyalföldi alakulat gyakorlatilag tetszés szerint lőtte góljait. Különösen Varga Dénes és a szintén pekingi olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert volt elemében, előbbi négy, utóbbi három alkalommal talált a kapuba.

Partizan Beograd (szerb) - ZF-Eger 11-9 (2-2, 3-0, 3-2, 3-5)
a magyar góldobók:
Varga II Zs., Kiss Cs. 3-3., Decker Á., Nyéki, Feltham 1-1

A hazai döntetlen után csak győzelem esetén tudta volna életben tartani továbbjutási esélyeit az Eger. Az első negyedben még tartották magukat a vendégek, ám a nagyszünetben már háromgólos előnyt szerzett a belgrádi csapat. Az utolsó felvonásban nagyot hajrázott és felzárkózott az Eger (9-8), ám az egyenlítés végül nem sikerült.

A csoport állása a 4. forduló után: 1. Partizan Beograd 10 pont, 2. Vasas 9, 3. Eger 2, 4. CN Marseille 1