Vágólapra másolva!
A Manchester City dúsgazdag tulajdonosai a téli átigazolási időszakban tovább folytatták csapatuk megerősítését, de az egyelőre elmarad a várakozástól. A manchesteriek a hét végén a West Ham Unitedtől kaptak ki 1-0-ra, és csak a 11. helyen állnak a tabellán. Az együttes legnagyobb sztárjáról, a brazil Robinhóról pedig továbbra is sok olyan hír érkezik, hogy nem túl népszerű a többi játékos körében (a januárban szerződtetett walesi csatárral, Craig Bellamyval állítólag majdnem össze is verekedett), és annak ellenére, hogy vezeti a házi góllövőlistát, sőt, a bajnokságban is csak ketten értek el nála több találatot, a klub vezetősége elégedetlen a teljesítményével.

A tekintélyes napilap, a The Guardian értesülései szerint a Citynél komolyan fontolgatják annak a lehetőségét, hogy a nyáron megváljanak Robinhótól - jobban mondva felhasználják őt annak érdekében, hogy megszerezhessék a Chelsea középhátvédjét, John Terryt. Az angol válogatott csapatkapitányáért a manchesteri egyesület már januárban is bejelentkezett, de a londoniak kategorikusan elutasították ajánlatukat - ugyanakkor a védő állítólag nem zárkózik el az átigazolástól. Robinho pedig ebből a szempontból kapóra jöhet a Citynek, hiszen a Chelsea már tavaly nyáron is le akarta igazolni a brazilt, ám a manchesteriek rálicitáltak a Kékek ajánlatára, és a támadó így náluk kötött ki.

További átigazolási hírek
A Metaliszt Harkiv szenegáli védőjét, Papa Gueyét a Werder Bremen figyeli. A Lille OSC brazil balszélsője, Michel Bastos iránt a Bayern München érdeklődik. Az AS Saint-Etienne kiszemeltje a Grenoble Foot középpályása, Alaixys Romao.