Vágólapra másolva!
Andrej Arsavin, az Arsenal téli szerzeménye szerint az angol labdarúgás jóval keményebb, mint amilyennek azt ő korábban gondolta.

"Oroszországban rendszeresen néztem a televízióban a Premier League mérkőzéseit, de meg kell mondjam, a valóságban sokkal keményebb és dinamikusabb a játék" - mondta a 27 éves válogatott középpályás, aki az átigazolási időszak utolsó napján a Zenittől szerződött a londoniakhoz.

A szentpéterváriakkal UEFA-kupát és Európai Szuperkupát nyert futballista eddig három mérkőzésen szerepelt Arséne Wenger együttesében, szakértők szerint kedden a West Bromwich Albion elleni 3-1-es győzelem alkalmával nyújtotta a legjobb teljesítményt, noha gólt még nem szerzett.

"Most már jó lenne minél hamarabb kapuba találni, hiszen mindenki ezt várja tőlem. Egy játékosnak sosem könnyű beilleszkedni egy új csapatba, ez alól az Arsenal sem kivétel. Türelmesnek kell lennem, és keményen kell dolgoznom, hiszen a következő szezonban a Bajnokok Ligájában akarok játszani" - tette hozzá Arsavin.