Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg két góllal nyert a vendég Vasas ellen a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának szombati játéknapján.

Soproni Liga, 24. forduló:
Zalaegerszegi TE FC - Vasas 3-1 (1-1)
Zalaegerszeg, 4182 néző
v.: Szilasi
Zalaegerszeg: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic (Szamosi, 80.), Botis, Varga R. - Sluka, Balázs, Horváth A., Illés (Hajdu, 74.) - D. Pavicevic (Alomerovic, 57.), Waltner.
Vasas: Németh - Balog Zs., Paripovic, Unierzyski, Laczkó - B. Tóth, Vujovic, C. Pavicevic (Papucsek, 45.), Dobric - Piller (Vukelja,
63.), Sowunmi (Orosz, 76.)
gól: Waltner (25., 11-esből), Balázs (67., 71.), illetve Varga R. (18. - öngól),
kiállítva: Kocsárdi (83.), illetve Paripovic (14.)
sárga lap: Kocsárdi (44., 83.), illetve C. Pavicevic (32.), Vujovic (61.)

Tíz perc "ismerkedés" után felgyorsultak az események: előbb a vendégcsapat megfogyatkozott, majd meglepetésre egy óriási védelmi hibát követően megszerezte a vezetést. A hazaiak gyorsan egyenlítettek, de rendkívül rossz felfogásban játszottak, és a lelkesen védekező Vasas ellen a folytatásban jóformán helyzetig sem jutottak.

A tíz emberrel játszó Vasas a ZTE vezető góljáig továbbra is egyenrangú ellenfele volt a zalaiaknak, ám Balázs öt perc alatt kétszer villant, és ezzel eldöntötte a találkozót. A hajrában a zalaegerszegi Kocsárdi begyűjtötte második sárgáját is.

A mérkőzés összképe alapján a korán megfogyatkozott Vasas nagyobb odafigyeléssel megszorongathatta volna a gyengén futballozó hazaiakat.