Vágólapra másolva!
A Juventus volt az egyik legfrissebb klub az olasz sztáregyesületek közül, ami a nyári erősítéseket illeti hiszen a torinóiak villámgyorsan megszerezték a Werder Bremen brazil középpályását, Diegót, de ezzel aligha ért véget a Zebrák keretének átalakítása. A további új szerzemények személye azonban valószínűleg csak azután derül majd ki, ha a klub kinevezte új vezetőedzőjét.

Ezzel együtt több olasz forrás is úgy tudja, hogy a Juve erősen érdeklődik az Udinese játékosa, Gaetano D'Agostino iránt, aki nagyon jó teljesítményt nyújtott a szezonban.

A középpályás 11 gólt ért el a bajnokságban, és a hetedik helyen végzett udinei gárda egyik legjobbja volt, a Juventusnak pedig Pavel Nedved visszavonulása miatt éppen egy hasonló típusú labdarúgóra lenne szüksége.

A Tuttosport úgy tudja, hogy az udineiek legalább 12 millió eurót szeretnének kapni kiválóságukért, ám a Juventus ennél kevesebbet fizetne - és a különbözetet valamelyik fiatal futballista játékjogával pótolná.

A hírek szerint a torinóiak azt a Michele Paoluccit ajánlanák fel az Udinesénék, aki jelenleg a két egyesület közös tulajdona, viszont az előző szezonban kölcsönben a Cataniában futballozott. A Juve átadná a friuli egyletnek a focista játékjogának másik ötvenszázalékát, hogy így könnyebben megszerezze D'Agostinót.

Forrás: AFP

Az Udinesében Di Natale sérülése után a büntetők elvégzését is rábízták

További átigazolási hírek:
A Manchester City 12 millió fontért megszerezte az Aston Villa angol válogatott középpályását, Gareth Barryt. A Chelsea bejelentkezett az AZ Alkmaar belga csatáráért, Moussa Dembéléért.

A Sunderland kiszemeltje a Wigan Athletic középhátvédje, Titus Bramble. A Hannover középpályása, Gaetan Krebs a Karlsruhéba szerződött.

A Standard Liege középpályását, Steven Defourt a Werder Bremen szemelte ki. A Fiorentina balhátvédjét, Manuel Pasqualt a Juventus szeretné megszerezni.

A Middlesbrough válogatott középhátvédjét, Robert Huthot több német klub is szeretné hazacsábítani. Az Osasuna kapusa, Ricardo a Getaféba tart. A Schalke 04 csatárát, Kevin Kuranyit a Besiktas vinné. A Real Betis brazil támadóját, Edút a városi rivális Sevillával hozták kapcsolatba.