Vágólapra másolva!
A Real Madrid máris rekordösszeget költött, hiszen a királyi gárda két igazi szupersztárt igazolt Kaká, illetve Cristiano Ronaldo személyében, A csapatnak azonban a védelembe is szüksége lesz néhány új játékosra.

Az Aranylabdás középhátvéd, Fabio Cannavaro elhagyja az egyesületet, az argentin Gabriel Heinze is távozóban van, a portugál Pepe pedig a következő szezon elején is eltiltását tölti majd.

A madridiakat eddig elsősorban külföldön szereplő labdarúgókkal boronálta össze a sajtó, így a hírek szerint felmerült például az AS Romában futballozó brazil Juan neve is, de a legújabb értesülések arról szólnak, hogy a Real Spanyolországon belülről erősíthet.

A Marca ugyanis úgy tudja, hogy a klub megkezdte a tárgyalásokat a Valenciával a spanyol válogatott Raúl Albiol megszerzése érdekében.

A 23 esztendős védő fiatal kora ellenére már kifejezetten rutinos játékosnak számít, hiszen 100-nál több élvonalbeli bajnoki van mögötte, és biztos tagja a spanyol válogatottnak is, amellyel jelenleg a dél-afrikai Konföderációs Kupán tartózkodik.

Ennek ellenére a vételára viszonylag alacsony, legalábbis a "galaktikusokhoz" képest, hiszen a hírek szerint a Valencia már 15 millió euróért hajlandó lenne megválni tőle.

További hírek:
A Chelsea francia középpályása, Florent Malouda új, négy évre szóló szerződést kötött a klubbal. A Mallorca venezuelai támadóját, Juan Arangót a Celtic szemelte ki. A Bochum leigazolta a svéd Halmstad középpályását, Andreas Johanssont.

A Hertha szerb csatárát, Marko Pantelicet a Galatasaray szeretné leigazolni. A Bayer Leverkusen érdeklődik a Siena támadója, Massimo Maccarone iránt. A West Ham United cseh középpályását, Radolav Kovácot a Hannover vinné.

A Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Olympique Lyon balhátvédjét, Fabio Grossót. A Corinthians brazil válogatott balhátvédjét, André Santost az AS Roma igazolná le. Az Athletic Bilbao spanyol válogatott csatára, Fernando Llorente hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.

www.global-soccer.eu