Vágólapra másolva!
Egy jerezi kórházban ápolják Vadócz Krisztiánt, a spanyol Osasuna válogatott labdarúgóját, akinél az előzetes vizsgálatok nem zárták ki, hogy az új típusú influenzával fertőződött meg.

A spanyol Marca információja szerint Vadócz csütörtökön lett rosszul, 38,3 fokos lázzal szállították a jerezi központi kórházba. A vizsgálatok alapján nem elképzelhetetlen, hogy az új típusú influenzát kapta el.

A játékos elhagyhatta a kórházat, az [origo]-nak elmondta, már jobban van, és lement a láza. "A kórházban elvégezték a teszteket, egyelőre az eredményekre várunk, pár napon belül kiderül, hogy az új influenza okozta-e a rosszullétet" - mondta Vadócz, aki múlt csütörtökön kezdte meg a felkészülést az előző idényben bravúrral bennmaradó Osasunában, amely szerda óta tartózkodik Jerezben.

Az Osasuna keretében egyébként nagy mozgás volt a nyáron, tizenketten távoztak, köztük olyan alapemberek, mint a cseh Plasil, de Vadócz szerint érkezőkkel is bőven lehet még számolni, hiszen az átigazolási piac csak augusztus végén zár.