Vágólapra másolva!
Összeverekedett David Nugent és Marc Wilson, a Portsmouth két játékosa a klub portugáliai túráján. Mindkettejüket idő előtt hazaküldték, mellékbüntetésként félhavi fizetésüket nem kapják meg.

Komoly botrány zavarta meg a Portsmouth portugáliai túráját, az angol labdarúgóklub két játékosa, David Nugent és Marc Wilson összeverekedett egymással. A csatár és védő közötti balhéra a csapat guimaraesi szállodájában került sor, miután a Portsmouth végtelenül sima barátságos meccsen 4-0-s vereséget szenvedett a Benficától.

Hivatalosan nem ismerte el a klub, hogy a két játékos verekedett volna, mindenesetre idő előtt repülőre ültette a duót és hazaküldte Angliába. Mellékbüntetésként Nugent és Wilson is kénytelen lemondani félhavi fizetéséről.

"David Nugent és Marc Wilson súlyosan megsértette a klubfegyelmet, ezért büntetésben részesült. Az esetet házon belül rendezte a klub, a továbbiakban nem kommentálja a történteket" - áll a Portsmouth hivatalos közleményében. Külön érdekessége a sztorinak, hogy Nugent sérülés miatt nem is lépett pályára a találkozón.