Vágólapra másolva!
Dárdai Pál és Hajnal Tamás biztosan nem léphet pályára szombaton, a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, portugáliai világbajnoki selejtezőmérkőzésén.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint az utolsó, szerda kora esti edzésen rajtuk kívül mindenki részt vett és teljes értékű munkát végzett.

A két Bundesligában játszó sérült középpályás pedig Budakeszire ment, ahol különleges oxigénterápiás kezelést kaptak, amivel gyorsítani lehet a gyógyulást.

Dárdai viszont csütörtök reggel nem Lisszabonba, hanem Berlinbe repül, ahol klubja, a Hertha BSC orvosa is megvizsgálja. A csapat csütörtök délelőtt repül Portugália, s este 6-kor kezdődik az első helyszíni edzés egy, a szálláshelyhez közeli pályán.

Erwin Koeman gárdája szombaton, magyar idő szerint 21.45-től találkozik Portugáliával, jövő szerdán pedig 20.45-től Dániában lép pályára, s csak akkor végezhet a pótselejtezőt érő második helyen, ha mindkét meccset megnyeri.

A dánoknál is kidőlt egy kulcsember, Jesper Grönkjaer ugyanis térdsérülése miatt nem játszhat a svédek ellen szombaton, valamint a magyarok ellen jövő szerdán sorra kerülő utolsó két világbajnoki selejtezőn. A dánok jelenleg 18 ponttal vezetik a csoportot, amennyiben szombaton legyőzik északi riválisukat, akkor ott lesznek a jövő évi dél-afrikai világbajnokságon.