Vágólapra másolva!
Elhalasztják a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójában pénteken 19 órára kiírt Ferencváros-Győri ETO mérkőzést, közölte a Győr honlapja kedden. Az ETO azért kért halasztást, mert három játékosa az U20-as vb-n szerepel, további három játékosa pedig nem edzett a csapattal a vb-selejtezők miatt. Az MLSZ ugyanakkor közölte: egyelőre csak tárgyalnak a halasztásról, döntés még nem született.

Az ETO azért kérte a szövetségtől (MLSZ) a találkozó későbbi lebonyolítását, mert három játékosa (Dudás Ádám, Kiss Máté és Zámbó Bence) az egyiptomi U20-as világbajnokságon szerepel, több légiósa pedig (Arsene Copa, Tarmo Kink és Linas Pilibaitis) válogatottbeli kötelezettsége miatt nem tudott a csapattal edzeni. Az MLSZ versenybizottsága hétfőn még elutasította a győriek kérését, a keddi elnökségi ülésen azonban megváltoztatták a döntést. Az új időpontról a bizottság később határoz - közölte a honlap.

Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke ugyanakkor kedd este kijelentette: "Valóban foglalkozik a témával az elnökség, de döntés egyelőre nincs az ügyben, ez várhatóan csak szerdán születik meg."