Vágólapra másolva!
Nem született gól a zárt kapuk mögött lejátszott Ferencváros-Honvéd rangadón a Soproni Liga egyetlen pénteki mérkőzésén. Ferenczi István a második félidőben büntetőt hibázott.

Az október 31-én szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt Diósgyőr elleni bajnokit követően az MLSZ fegyelmi bizottsága három zártkapus mérkőzésre és hárommillió forintos pénzbírságra büntette a Ferencvárost. A kispestiek elleni volt a három zártkapus mérkőzés közül az első az Albert Flórián-stadionban.

Lapos első félidő után a folytatásra némileg feljavult a találkozó. Hazai részről Ferenczi kihagyott büntetőjét bánhatták (a támadó gyenge lövését Tóth kapus hárította), míg a vendégeknél a léc fölé emelő Palásthy hagyta ki a legnagyobb lehetőséget. A Ferencváros előre lépett a táblázat 10. helyére, a Honvéd viszont maradt a Kecskemét mögött, noha pontszámban beérte.

Soproni Liga, 15. forduló:
Ferencváros - Budapest Honvéd 0-0
Albert Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Solymosi
Sárga lap: Morrison (23.), Kulcsár (61.), Lipcsei (73.), illetve Horváth A. (48.), Nagy Z. (59.)
Ferencváros: Megyeri - Fülöp, Lowton, Balog, Kulcsár - Lipcsei, Rósa (Fitos, 18.), Adnan, Morrison, Tóth B. - Ferenczi
Budapest Honvéd: Tóth I. - Takács Á., Vukmir, Botis, Hajdú - Nagy Z. (Abass, 85.), Horváth A. (Moreira, 57.), Hrepka (Zsolnai, 68.), Hidi, Diego - Palásthy

November 17., kedd:
18.00: DVSC - KTE-Ereco

November 21., szombat:
15.00: Videoton - Győr
16.00: Paks - Haladás
16.00: Nyíregyháza - ZTE
16.00: MTK - DVTK
17.30: Vasas - Újpest

November 22., vasárnap:
17.30: Kaposvár - Pápa