Vágólapra másolva!
A Marca című spanyol sportlap szerint Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar labdarúgója akár már a télen megérkezhet a Real Madridhoz. A spanyol klub vezetőedzője, Manuel Pellegrini közben az első csapathoz rendelte a tartalékoknál szereplő Szalai Ádámot.

A Marca című spanyol lap szerint szemet vetett Dzsudzsák Balázsra a Real Madrid. A PSV Eindhoven magyar balszélsője az újság szerint akár már a januári átigazolási időszakban megérkezhet a spanyol fővárosba. "Gyors, pontosan adja középre a labdát. A Real vezetése egész idényben figyelte a játékost, akinek vételára jóval alacsonyabb az azonos poszton szereplő riválisokénál" - fejtegette a Marca.

Dzsudzsák ebben a szezonban a PSV egyik meghatározó futballistája: a holland bajnokságban eddig nyolc gólt szerzett és hét gólpasszt adott.

A realmadrid.com ugyanakkor közben arról ír, hogy Manuel Pellegrini edző a héten az első csapathoz vezényelte Szalai Ádámot. A tartalékcsapatban szereplő magyar csatár a védő Juanannal együtt Raúlékkal tréningezett, mivel a Madridnál jelenleg sok a sérült. Az első csapatból Kaká, Ronaldo, Van Nistelrooy és Guti sem végzett teljes értékű edzésmunkát.