Vágólapra másolva!
Ron Reid lett a ferencvárosi futball első számú szakmai felelőse, aki a jövőben szakmai igazgatóként irányítja a labdarúgócsapat munkáját. A kispadon továbbra is Craig Short ül majd.

Ron Reid eddig a Sheffield United futballakadémiájának volt az igazgatója, Anglia egyik legelismertebb utánpótlásedzője a jövőben a ferencvárosi utánpótlásért is felel majd - olvasható a Ferencváros hivatalos weboldalán.

Az eddig megbízott vezetőedző Craig Short, illetve Csató Sándor pályaedző továbbra is marad a stábban.

Futballistaként Reid a Chesterfield, a York City és a Boston United csapatainál játszott csatárként. Később ő szerezte meg az első uefás A licencet Angliában, de csak kisebb felnőttcsapatoknál dolgozott, a Bury és Oldham együttesénél Neil Warnock segítője volt. Elsősorban az utánpótlásképzésben szerzett nevet magának, és már májusban felmerült, hogy szerepet vállal a Ferencvárosnál.

Craig Shortot Bobby Davison október végi távozása után bízták meg a vezetőedzői feladatok ellátásával az őszi idény végéig. Short azóta többször is jelezte, hogy szívesen folytatná a megkezdett munkát, és jelenleg is végzi az ehhez szükséges pro-licences tanfolyamot.