Vágólapra másolva!
Olasz és spanyol sajtóértesülés szerint a Real Madrid a nyáron elcserélné Kakát a Juventus két játékosára, Giorgio Chiellinire és Diegóra. A hírt egyik klub sem erősítette meg.

A brazil aranylabdás Kaká 2009 nyarán 65 millió euróért szerződött az AC Milantól a Real Madridhoz, s ezzel ő volt a spanyol klub legnagyobb nyári szerzeménye a portugál Cristiano Ronaldo mellett. Kaká az idei szezonban 21 mérkőzést játszott (16-ot a bajnokságban és ötöt a Bajnokok Ligájában), ezeken azonban mindössze négy gólt szerzett, és többször is megsérült.

Miután a Realnál idén sem úgy jönnek az eredmények, ahogyan azt a szurkolók és a vezetők elvárják (a bajnokságban öt pont a fővárosi klub hátránya a Barcelonával szemben), könnyen lehet, hogy ennek személyi következményei lesznek.

Az olasz sportmediaset.it internetes oldal, illetve a spanyol napilap, az AS úgy tudja: a Real elcserélné Kakát a szintén várakozáson alul szereplő Juventus két játékosára, a védő Giorgio Chiellinire, illetve a középpályás Diegóra.

A Kakához hasonlóan brazil Diego nem érzi jól magát Torinóban, és a játék sem úgy megy neki, ahogyan az a Werder Bremennél eltöltött időszak alapján várható lett volna. A transfermarkt.de internetes oldal szerint a két Juve-játékos összértéke 50 millió euró, azaz egy szimpla csere mellett még pénzt is kellene fizetnie a torinóiaknak Kakáért.