Vágólapra másolva!
A Videoton döntetlent ért el a Budapest Honvéd otthonában, s ezzel eldőlt, hogy a Debrecen jutott be a labdarúgó Ligakupa fináléjába a középdöntő B csoportjából. A két csapat nemrég bajnokin is találkozott, akkor 0-0 lett a végeredmény.

A B csoportban az Újpest és a Ferencváros találkozóját 1942 néző követte a Szusza-stadionban, ők azt láthatták, hogy az első félidőben az Újpest sorra dolgozza, majd hagyja ki a helyzeteit, a legnagyobb lehetőség Barczi előtt adódott, aki öt méterről az üres kapu helyett a kapufát találta el.

Az első félidőben mindössze egy Wolfe-fejest felmutató Fradi a szünet után a csereként beállt Tóth Bence látványos góljával megszerezte a vezetést, amit a lefújásig meg is őrzött.

középdöntő, 5. forduló, A csoport:
Budapest Honvéd - Videoton FC 1-1 (0-1)
Honvéd:
Kemenes - Tavars (Thiago, 69.), Cséke (Koródi, 62.), Madar, Gohér - Freud (Azevedo, 46.), Hidi (Rábold, 58.), Sós, Czár (Frizoni, 46.) - Palásthy, Bojtor.
Videoton: Tujvel (Halasi, 46.) - Papazsinszkij, Novakovics, Papucsek, Sötét - Lelkes (Zimányi, 57.), Margitics, Rása, Móri (Babos, 75.) - Máté, Lencse.
gól: Palásthy (71.), illetve Lelkes (13.)
kiállítva: Sötét (54., Videoton)

B csoport:
Újpest - Ferencváros 0-1 (0-0)
Szusza-stadion, 1942 néző
v.: Farkas Á.
Újpest: Horváth T. - Kiss Z., Vaskó, Vermes, Pollák - Demjén (Foxi, 82.), Stokes, Millar (Varga R., 51.), Kovács D. - Rajczi, Barczi .
Ferencváros: Haber - Stockley, Csizmadia, Wolfe, Sváb - Schembri (Tóth B., 46., helyette Szabó R., 82), Lipcsei (Nyilasi B., 88.), Adnan, Kulcsár D. - Shaw (Elding, 72.), Mamic (Vass, 77.).
gól: Tóth B. (55.)