Vágólapra másolva!
Noha a Nemzeti Sport hétfői számában arról írt, hogy a Ferencváros külföldi edzőt akar szerződtetni a következő szezonra, a klubnál pusztán ahhoz ragaszkodnak, hogy az új edző jól beszéljen angolul, mivel a keretben számos külföldi focista játszik. A kispadra esélyes szakamberek között van László Csaba és Lothar Matthäus is.

Lothar Matthäust már decemberben is hírbe hozták a Fradival, a klub azonban akkor cáfolta, hogy felvette volna a kapcsolatot a volt szövetségi kapitány jogászaival. Információnk szerint Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a napokban találkozott az egykori német aranylabdással, azt azonban nem tudni, hogy a vezetedzői poszt volt-e megbeszélés témája.

A Pepsifoci értesülései szerint Egervári Sándor, Gellei Imre és László Csaba is szerepel a Fradi jelöltjei között, Egervári és László pedig el is ismerte a zöld-fehérek érdeklődését. Egervári érkezésére mindazonáltal kevés az esély, hiszen ő jelenleg egy személyben irányítja az U20-as és az U21-es válogatottat, utóbbi pedig versenyben van az Európa-bajnoki és az olimpiai szereplésért.

László Csaba ugyanakkor ideális megoldásnak tűnik a kispdara, hiszen ő már volt Fradi edzője (a bajnokságban és a kupában is ezüstérmes lett), népszerű a szurkolók a körében, külföldön is elismert szakembernek számít (Skóciában tavaly az év menedzserének választották, miután a harmadik helyen végzett a Heartsszal), jelenleg pedig csapat nélkül van.

Korábban az [origo]-nak úgy nyilatkozott, szívesen visszatérne egy olyan Fradihoz, ahol rendezettek a viszonyok, ám attól tartott, hogy egy magyar klub nem tudná kivásárolni a Heartsból. Ez az akadály azonban elhárult azóta.