Vágólapra másolva!
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, nem tisztelik eléggé Olaszországban. A portugál tréner egyelőre nem nyilatkozik a Real Madrid ajánlatáról, inkább amiatt aggódik, hogyan jut el csapatával a BL-döntőre.

"Nem a pénz, meg a szerződés érdekel" - szögezte le a portugál tréner. "Inkább személyes elégtétel lenne, hogy elismerjenek és tiszteljenek egy ilyen futballországban."

Azzal a felvetéssel kapcsolatban, hogy elvállalja-e a Real Madrid vezetőedzőjének posztját, Mourinho azt mondta, a Bajnokok Ligájának szombati madridi döntője után gondolkodik két-három napot és aztán meghozza a döntését.

Mourinho egy kérdésre azt válaszolta, jelen pillanatban inkább az foglalkoztatja, hogy jut el a spanyol fővárosba a vulkánkitörés miatt kialakult légtérzárlat ellenére.

"Halvány fogalmam sincs mi a neve, szóval a Gudjohnsen vulkán miatt aggódom. Egyszerűbb, ha így hívom, ugyanis képtelen vagyok megjegyezni a nevét."

Az edző az Eyjafjöll tűzhányót keverte szándékosan össze az izlandi Eidur Gudjohnsennel, aki Mourinho játékosa volt a Chelsea együttesében.

A tréner a milánói kék-feketékkel megnyerte a bajnokságot és az olasz kupát. Az Internazionale a BL-döntőben a Bayern Münchennel mérkőzik.