Vágólapra másolva!
A belgrádi Sportski zurnal sportnapilap értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapata 400 ezer euróért szerződtetheti a szerb Partizan montenegrói válogatott kapusát, Mladen Bozovicot.

Mladen Bozovic, a montenegrói labdarúgó-válogatott és a Partizan kapusa a székesfehérvári Videotonban folytatja majd pályafutását, írja a belgrádi Sportski zurnal.

Bozovic jelenleg Magyarországon tartózkodik, s a hírek szerint csütörtökön átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, utána pedig aláírja a szerződését a magyar bajnokság második helyezett csapatával. Bozovic 2008 januárjában érkezett a belgrádi Partizanba, s a fekete-fehérekkel három bajnokságot nyert, valamint kétszer a szerb kupát is elhódította.

A fővárosi együttesben 119-szer lépett pályára, míg a montenegrói válogatottban nyolc alkalommal szerepelt. A belgrádi sportnapilap úgy tudja, a Videoton 400 ezer eurót fizet érte a Partizannak.

Kapusposzton azért változtat a magyar együttes, mert az MTK-hoz visszatérő Nenad Filipovic mellett a bajnokság hajrájában komoly hibákat vétő Sebők Zsolt is kiesett a szakvezetés kegyeiből.