Vágólapra másolva!
Miután a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság taggyűlése száz százalékban megszavazta, hogy elfogadja az Arago Zrt. ajánlatát, a jövő héten a másodosztályú futballklub 51 százaléka a milliárdos vállalkozó, Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozó cég tulajdonába kerülhet.

"A szerződés ott van Leisztinger Tamás asztalán, a jövő héten aláírjuk a kontraktust, amelynek köszönhetően a DVTK-t működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa lesz az Arago Zrt." - nyilatkozta a Minap.hu portálnak Nagy Béla, a diósgyőri klub ügyvezetője.

"Volt egy ajánlat az Arago Zrt. részéről, hogy megvásárolnák a klub 51 százalékát. Hétfőn összehívták a taggyűlést, mely száz százalékban megszavazta, hogy elfogadják a társaság ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy most már elhárult a jogi akadálya annak, hogy én, mint ügyvezető eladjam a klubot a közgyűlés által meghatározott feltételekkel."

A Borsod Online szerint a klubhoz folyamatosan érkeznek régi és új játékosok, így az előző szezonban a csapathoz tartozó Roszel Róbert mellett a Bőcs együttesében szerepelt Abdouraham Mohamadou is jelezte, visszatér. Hétfőn megérkezett Budovinszky Krisztián is, aki megfordult a Ferencváros, a Honvéd és a Pápa csapatában, illetve az iráni másodosztályban is.