Társoldalunk:

Hajnalt sokkolta, hogy kimaradt a Dortmundból

2010.08.16. 13:08

Hajnal Tamás komolyan aggódik a jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a csapat hétvégi német kupa mérkőzésére.

"Sokkolt, amikor megtudtam, hogy nem vagyok benne a keretben" - mondta a harmincötszörös magyar válogatott középpályás a Kickernek.

A legutóbbi szezonban sérülésekkel küszködő irányító jelezte, fel volt rá készülve, hogy nem kerül kezdőbe, ám eszébe sem jutott, hogy még a keretbe sem jut neki hely a Burghausen elleni találkozón.

"Óriási csalódás volt számomra ez, ennek ellenére maradni szeretnék a BVB-nél, és mindent megteszek azért, hogy sikeres legyek itt" - nyilatkozta Hajnal. "Ugyanakkor, ha a klub vezetői nem velem képzelik el a jövőt, szeretném ha ezt őszintén közölnék velem."

Jürgen Klopp vezetőedző Hajnallal kapcsolatos döntése a németországi szakírókat is meglepte, mivel a csapat nyolc felkészülési találkozóján minden alkalommal becserélte a magyar játékost.

Hajnal 2008 nyarán szerződött Dortmundba, ahol első szezonjában kitűnően játszott, stabil kezdő volt, és öt gólt lőtt, illetve tizenegy gólpasszt adott. A legutóbbi idényben már korántsem nyújtott ennyire meggyőző teljesítményt, legfőképp azért, mert hosszú ideig sérüléssel bajlódott.

A magyar nemzeti együttes múlt heti, Anglia elleni barátságos mérkőzésén csereként pályára lépett futballistának 2011 nyaráig szóló szerződése van a Borussiával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK