Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic érkezése miatt Klaas-Jan Huntelaar létszámfelettivé vált a Milannal, a holland támadó el is hagyta a piros-feketéket és 14 millió euróért a Schalke játékosa lett.

Ibrahimovic érkezése óta folyamatosan arról olvasni az átigazolási hírekben, hogy Klaas-Jan Huntelaar és Marco Borriello mehet, amerre lát, a milánói vezetőség nem ragaszkodik hozzájuk. A holland középcsatár nem is habozott, elfogadta a Bundesligában két vereséggel kezdő Schalke ajánlatát, ahol ismét együtt játszhat korábbi realos csapattársával, Raúllal.

A gelsenkircheniek 14 millió eurót fizettek a 27 éves támadóért, aki 2013-ig írt alá a csapathoz. Huntelaar korábban a Heerenveenben, az Ajaxban és a Real Madridban játszott, legeredményesebb éveit az amszterdamiaknál töltötte, a holland válogatottban 32 alkalommal lépett pályára és 15 gólt szerzett.

Amíg Huntelaar távozott, addig Robinho nagy valószínűséggel a Milan játékosa lesz, a Manchester City örülne, ha megszabadulna a braziltól, aki kölcsönben kerülhet a milánóiakhoz.