Vágólapra másolva!
Argentin lapértesülések szerint nemcsak edzéssel töltötték idejüket az argentin és a spanyol válogatott játékosai a szeptember 7-i, Buenos Aires-i labdarúgó-mérkőzés előtt. A Paparazzi című lap szerint a hazaiak csatára, Gonzalo Higuaín összeismertette Iker Casillast az egyik legismertebb argentin modellel, Lionel Messi egykori kedvesével, Luciana Salazarral, s az éjszakát is együtt töltötték.

Szenvedélyes éjszakát töltött egymással Iker Casillas és Luciana Salazar, állítja a Paparazzi című argentin bulvárlap, amely úgy tudja, a spanyol válogatott világbajnok kapusa és Lionel Messi egykori barátnője a szeptember 7-i, Buenos Airesben megrendezett argentin-spanyol (4-1) mérkőzés előtt melegedtek össze.

A hír önmagában nem lenne érdekes, ám a spanyol kapus nem független, a világbajnokság döntője után az egész világ megismerhette párját, az újságíró Sara Carbonerót, akivel szenvedélyes csókot váltott a kamerák előtt.

Casillas tagadja a vádakat, perrel fenyegette meg a lapot, de a Paparazzi mellett többek között a Via Rosario című napilap is megírta, hogy a játékos találkozott Lucianával.

A modell azóta az "Almorzando con Mirtha Legrand" (Ebéd Mirtha Legranddal) című műsorban elmondta, nagyon szeretne gyereket. Név nélkül beszélt szeretőiről, megemlítve, sokkal inkább vágyik anyaságra, mint férjre és esküvőre.

Az argentin sajtó szerint Luciana Salazart mindig is titokzatosság lengte körül, sohasem beszélt romantikus és szexkapcsolatairól, mégis tudni lehetett, hogy ki a párja. Lionel Messi mellett kapcsolatba került az argentin központi bank egykori elnökével, Martín Redradóval is, akitől gyűrűt is kapott. Luciana erre csak azt válaszolta - szintén név nélkül -, párja egy nagyon kedves, gavallér úriember.

Spanyolország az ominózus barátságos mérkőzést végül 4-1-re elveszítette, Iker Casillas pedig nem is lépett pályára, az első félidőben Pepe Reina, a másodikban Victor Valdés védett.