Vágólapra másolva!
Ijesztő jelenet játszódott le a Nyírsuli-Videoton Puskás Akadémia (1-3) U17-es mérkőzésen, a hazaiak egyik játékosa fejbe rúgta Kiprich Dávidot, a korábbi válogatott csatár, Kiprich József kisebbik fiát, aki eszméletét vesztette, kórházban ápolták, szilánkos arccsonttörése miatt minimum egy hónapot ki kell kihagynia.

Az U17-es válogatottban is megfordult Kiprich Dávid a meccs 89. percében fejjel próbált menteni, amikor az egyik nyíregyházi játékos fejbe találta, Kiprich pedig eszméletlenül terült el a földön, lenyelte a nyelvét, orrából-szájából ömlött a vér. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj, de a játékost így is kórházba szállították, ahol megállapították, hogy agyrázkódást és arccsonttörést szenvedett.

"Semmire nem emlékszem az esetből, csak az van meg, hogy csütörtökön felébredek a kórházban, mindent utólag meséltek el nekem" - mondta az [origo]-nak Kiprich Dávid, aki a a felcsúti Puskás Akadémia bentlakó növendéke.

"Minumum egy hónapot ki kell hagynom, de utána is pár meccsen csak védőmaszkban játszhatom, szerencsére így, hogy nem emlékszem az esetre, nincs benne félelem, máskor is ugyaúgy felugrok majd fejelni. Az agyrázkódás miatt fáj még néha a fejem, az arccsonttörést viszont szerencsére nem kell műteni, meg kell várni, míg összeforr. Eléggé nehezen viselem, hogy pihennem kell, most is pöröghetnékem van" - nyilatkozta a Chelsea-ért és Frank Lampardért rajongó ifjabbik Kiprich, aki hátvédként és középpályásként is feltalálja magát a pályán.