Vágólapra másolva!
A franciákkal világ- és Európa-bajnok David Trezeguet, a Monaco és a Juventus korábbi gólzsákja hős és antihős is volt egy személyben a spanyol bajnokság hétfő esti mérkőzésén. Ugyanezt azonban elmondhatja magáról Borja Valero, a Villarreal csatára is.

A Hercules-Villarreal bajnokin 1-1-es állásnál ismét vezetéshez juttatta a hazai csapatot, amikor az exrealos Drenthe beadását úgy váltotta gólra, hogy a jobb oldalról érkezett beadást elsőre nem találta el, másodjára azonban szépen bevágta. A 44. percben aztán szövegelésért kiállították, az ellenfél pedig ki is használta az emberelőnyt, hiszen a 63. percben egyenlített.

Trezeguet gólja:


A 81. percben azonban a Villarreal egyenlítő góljának szerzőjét, Borja Valerót is kiállították, két percre rá pedig Musacchio is pirosat kapott, azaz már a Villarreal játszott emberhátrányban. A szűk tízperces fórból már nem tudtott előnyt kovácsolni a vendéglátó újoncalakulat, ami a papírforma alapján nem kis meglepetés lett volna, a Villarreal ugyanis második a tabellán: előtte a Real Madrid, mögötte a Barcelona foglal helyet. A Hercules nyolcadik.


Trezeguet kiállítása:


Az európai topligákban egy meccset rendeztek még hétfőn: az angol bajnokságban a Blackburn gól nélküli döntetlent játszott a Sunderlanddel. A meccs legizgalmasabb pillanata a 45. percben történt: ekkor kapott piros lapot a Rovers-védő Cristopher Samba.

Spanyol bajnokság, 7. forduló:
Hercules - Villarreal 2-2
gól:
Valdez (26.), Trezeguet (40.), illetve Capdevila (29.), Borja Valero (63.)
kiállítva: Trézéguet (45.), illetve Borja Valero (81.), Musacchio (83.)

Premier League, 8. forduló:
Blackburn Rovers - Sunderland 0-0
kiállítva:
Samba (45., Blackburn)