Vágólapra másolva!
A szerdai, Istra 1961 Pula elleni kupavereség után menesztette edzőjét a Hajduk Split labdarúgócsapata. Az 1999-2000-es szezonban a Ferencvárost is irányító Stanko Poklepovic utódja lapértesülések szerint Bölöni László lehet.

Stanko Poklepovic 1999 szeptemberében vette át a Ferencváros irányítását, és az idény végéig maradt a zöld-fehéreknél, akikkel az ötödik helyet szerezte meg. Miután távozott az Üllői útról, több iráni egyesületnél is megfordult (Szepahan, Damas Gilan), és volt az NK Osijek mestere is, az idei esztendő elején pedig szakkommentátorként dolgozott.

Amikor pedig februárban az olasz Napoli elcsábította a Hajduk Split edzőjét, Edoardo Reját, akkor a splitiek némi meglepetésre Poklepovicot szerződtették.

A 72 esztendős szakember pedig nem okozott csalódást: a bajnokságban hozta a kötelezőt, csapata második lett a Dinamo Zagreb mögött, a horvát kupát pedig megnyerte.

Nem csoda, hogy a nyáron meghosszabbították az eredetileg csak a szezon végéig szóló kontraktusát, ám a bajnokságban továbbra is csupán második helyen tanyázó csapat vezetői a kupabúcsút már nem bocsátották meg.

A Slobodna Dalmacija információja szerint utódja Bölöni László lehet, akivel a hírek szerint májusban már tárgyalt a klubvezetés.